Polityka prywatności

Klauzula Ochrony Prywatności

Białostocki Park Naukowo-Technologiczny zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz.U. z 2016 r., poz. 922) respektuje prawo do ochrony danych osobowych swoich klientów oraz gości odwiedzających tę stronę. Opisana tutaj Klauzula Ochrony Prywatności określa kim jesteśmy, jakie rodzaje danych zbieramy i przechowujemy oraz w jaki sposób możemy je wykorzystać. Klauzula zawiera też informacje o sposobie skontaktowania się z nami na wypadek pojawienia się pytań lub obaw związanych z posiadanymi przez nas informacjami o charakterze osobistym.

Kim jesteśmy?

Administratorem i właścicielem danych osobowych jest:
Białostocki Park Naukowo-Technologiczny
ul. Żurawia 71, 15-540 Białystok
e-mail: bpnt@bpnt.bialystok.pl

Jakie informacje gromadzimy i jak je wykorzystujemy?

Gromadzimy jedynie te dane personalne, które sami Państwo nam podadzą. Gromadzone informacje obejmują: imię, nazwisko, adres, nr telefonu, NIP, oraz pozostałe dane, które umieszczacie Państwo w kwestionariuszach, o wypełnienie których prosimy podczas rejestracji. Dane dotyczące Użytkownika są zbierane w celu umożliwienia świadczenia usług, jak również do następujących celów: analityka, interakcje z zewnętrznymi sieciami i platformami społecznościowymi. Państwa dane osobowe zostaną wykorzystane do zapewnienia najwyższej jakości obsługi przed jak i podczas trwania organizowanej przez nas konferencji. Prosimy zauważyć, że w każdej chwili można zrezygnować z oferowanych przez nas usług (zobacz: Skontaktuj się z nami.).

Skontaktuj się z nami

Jeśli zechcecie Państwo uzupełnić swoje dane osobowe, które aktualnie przechowujemy, lub gdy nie wyrażacie zgody na dalsze przechowywanie nadesłanych danych, prosimy o skontaktowanie się z nami poprzez wysłanie wiadomości na adres bpnt@bpnt.bialystok.pl.

Witryny Zewnętrzne

Czasami nasza witryna może zawierać łącza do innych stron, które nie są zarządzane przez Białostocki Park Naukowo-Technologiczny. Zawsze staramy się upewnić, że polecane przez nas strony utrzymują równie wysokie standardy ochrony danych osobowych, aczkolwiek nie możemy przyjąć na siebie odpowiedzialności za jakiekolwiek informacje, które postanowicie Państwo ujawnić na stronach nie zarządzanych przez Białostocki Park Naukowo-Technologiczny.

Cookies

Cookies to niewielkie pliki tekstowe ściągane z witryn internetowych na Państwa komputer w celu śledzenia aktywności sieciowej użytkowników sieci. Pliki Cookies nie są wykorzystywane do pozyskiwania poufnych lub osobistych informacji, służą zaś do rejestrowania danych o odwiedzinach, co pozwala nam dostosować ustawienia i treść witryny do Państwa potrzeb. Jeśli nie wyrażacie Państwo zgody na zapisywanie plików Cookie, możecie Państwo uniemożliwić ich zapis postępując zgodnie z instrukcjami producenta wykorzystywanej przez Państwa przeglądarki.

Bezpieczeństwo Danych

Białostocki Park Naukowo-Technologiczny podejmuje środki bezpieczeństwa w celu zapobiegnięcia utraty, nieupoważnionego dostępu, użycia, zmiany oraz ujawnienia wszelkich danych osobowych nam powierzonych. Dzięki wdrożonej Polityce Ochrony Danych Osobowych oraz szkoleniu pracowników w zakresie działań ODO zapewniamy bezpieczeństwo Państwa danych osobowych.

Dostęp do danych osobowych

Zgodnie z obowiązującą ustawą o ochronie danych osobowych macie Państwo prawo wiedzieć, jakie informacje przechowuje określona organizacja i w jaki sposób są one przetwarzane. Jeśli chcecie Państwo sprawdzić treść swoich danych osobowych, które przechowujemy, prosimy wysłać wiadomość e-mail na adres bpnt@bpnt.bialystok.pl.